Sauli Drockila

Arvoisat rasistit, suvakit ja mokuttajat...

Maahanmuutto keskustelu se vaan jyllää. Aivan sama, vaikka hallitus veisi puolet palkasta tai etuudesta kunhan meille jää vapaus olla maahanmuuttokriittisiä tai suvaitsevaisia kukkahattuilijoita.
Tykkäämme arvioida ihmisiä niin yksilöinä kuin myös ihmisryhmänä. Tulkitsemme tilastoja tai uskomme sokeasti "unelmaan".

On siis nämä rasistit ja sitten ovat kuplassa elävät suvakit. Molemmat ovat mielestään oikeassa ja kaikki muut ovat väärässä, ei ole välimaastoa. Jos et ole puolellamme, olet meitä vastaan. 
Tavallaan kaikki osapuolet ovatkin osaltaan oikeassa, mutta molempien puolien ääriajattelijat menevät mielestäni tähän uuteen lokeroon jota kutsun tästä lähin vajakeiksi.

Olisiko aika aloittaa järkevä keskitien maahanmuuttopolitiikka? Maassa maan lakien mukaan ei myöskään pitäisi olla ongelma. Lyökää viisaat päänne yhteen vajakit. :)
 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Esa Niemi

Meidän kaikkien yhteinen tavoite on onnistunut ja hallittu maahanmuuttopolitiikka, joka on hallittua niin meidän, lapsiemme ja maahanmuuttajiemmekin kannalta.

Meillä on n. 5,5 miljoonaa eri mielipidettä oli kyse talous-, ympäristö tai maahanmuuttopolitiikasta, joten älkäämme pelätkö keskustelua. Annetaan asioiden riidellä eikä henkilöiden.

Toisen kenkiin astuminen on opettavaista ja siinä oppii paljon uutta näkökulmaa. Näin minäkin olen tehnyt, vaikka olen ollut ns. kukkahattu, mutta toimin näytön perusteella enkä vouhotuksen. Perään hallittua maahanmuuttopolitiikkaa ja näen pakolaiskriisin ratkaisuksi pakolaisleirit, joissa voidaan myös taata resurssit köyhillekin ja oikeille pakolaisille. Kaikki kukkahatut eivät tätä hyväksy, mutta varallisuus ei saa erottaa avuntarvitsijoita etenkään jos resursseja ei riitä kaikille.

Käyttäjän Timoteus kuva
Timo Huolman

pakko peukuttaa kirjoitusta jossa on ihan oikeaa konkreettista asiaa,
aivan sama vaikka olisin eri mieltä aivan jokaisesta kohdasta.

Toimituksen poiminnat